Visa respekt och svara på frågor om nedmonteringen

Under allmänhetens frågestund undrade en dam i publiken om kostnaderna för Region Örebro län för snabb-bussarna i Örebro. Svaret från regionens ledande politiker kom snabbt och avsnoppande: “Sluta sprid Fake news!”
Naturligtvis kom ingen följdfråga från den nu sannolikt generade damen. Situationen noterades av journalister på plats och har redan ifrågasatts i media! Men ännu ingen replik och ännu mindre någon ursäkt från den ledande regionpolitikern. Jag tror inte den ledande regionpolitikern avsåg att vara så grovt ohövlig mot damen, men så blev fallet! Skäms!
Men än värre var att den ledande regionpolitikern sedan själv spred Fake news då han hävdade att när Akutmottagningen vid Lindesbergs lasarett stängs (Är det beslutat av regionpolitikerna?) så kan därmed frigjorda jourhavande underläkare operera dagtid. Hur då? Dessa underläkare är i behov av och uppskattar praktisk övning på en akutmottagning som i Lindesberg och är definitivt ännu inte kapabla att utföra de operationer som kräver att utföras på en operationsavdelning! Önsketänkande! Ej möjligt och alltså Fake news!

Kategorier: Nyheter

Författare

Anneli Bülow 3 nyheter
Kristoffer Matsson 3 nyheter
admin 2 nyheter
Max Julin 1 nyheter
Ossi Carp 1 nyheter

Kategorier

Populära nyheter

Nyhetsbanken

Nyhetsbanken

Av Kristoffer Matsson 975 utsikt
Nyhetsbanken

Nyhetsbanken

Av admin 962 utsikt

Relaterade nyheter

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website